Over ons

Rematec is een detacheringsbedrijf gericht op de machinebouw.

In 2001 opgericht door R.Kaldenberg en J.Geven en sindsdien gestaag gegroeid tot wat het nu is: een gezond bedrijf met vakbekwame medewerkers met gerenommeerde klanten.

De heren Kaldenberg en Geven hebben inmiddels meer dan 15 jaar ervaring met het werken in de detacheringswereld. Hierdoor is niet alleen vakkennis op gedaan, er is ook veel ervaring op gedaan in het plaatsen van de juiste man op de juiste plaats. De in de loop der tijd verkregen mensenkennis is hierbij heel erg belangrijk, zo blijkt telkens. Door de combinatie van vakkennis en mensenkennis weten klanten van Rematec dat ze kunnen rekenen op betrouwbare en vakkundige monteurs. Slechts zelden wordt niet aan de verwachting voldaan.

Wij vinden persoonlijke contact erg belangrijk en zijn gewend om op een no-nonsense manier met onze medewerkers en klanten om te gaan.

Rematec is aangesloten bij de CAO van het metaalbewerkingsbedrijf. Dit is een degelijke cao waar vakmensen werkend in de metaalbranche veel waarde aan hechten. Rematec beschikt over een G-rekening, een geblokkeerde bankrekening waarop een gedeelte van het factuurbedrag kan worden betaald, bedoeld als zekerheidsstelling voor de afdracht van door Rematec te betalen loon- en omzetbelasting.