Medewerkers

Onze medewerkers zijn zelfstandige, ervaren monteurs die gewend zijn om snel in een nieuwe omgeving te werken en op niveau mee te draaien. We beschikken over mechanische- en elektrotechnische monteurs, het werk- en denkniveau is gemiddeld MTS aangevuld met een brede ervaring in de specifieke branche.

Doordat onze klanten leveren aan klanten in het buitenland gaan onze monteurs regelmatig mee. Monteurs van Rematec worden om hun prestatie op herhaling terug gevraagd. Als de betreffende monteur niet vrij gemaakt kan worden dan zorgt Rematec voor een andere vergelijkbare monteur.

We beseffen dat onze medewerkers erg belangrijk zijn en ons bestaansrecht rechtvaardigen. Daarom bieden we gunstige arbeidsvoorwaarden en een degelijke CAO van het metaalbewerkingsbedrijf. Vaste dienstverbanden zijn eigenlijk een regel, echter alleen als bewezen is dat een vast contract terecht is.

Rematec biedt medewerkers volop mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen om zich verder te verdiepen in de techniek.

Rematec is daarom doorlopend op zoek naar gemotiveerde en vakkundige collega’s. Als je denkt dat je de juiste eigenschappen bezit voor het werken in de detachering, neem dan gerust contact op met ons. Bellen naar vermeld telefoonnummer of even het formulier op deze site invullen. Er wordt dan snel contact met je opgenomen.